Idag blev det ett riktigt gammalt recept:
jag började med att lösa upp en 1/2 tsk socker i lite vatten med ett stänk Angostura bitter. Tillsatte sedan 50 ml Bols Oude Genever, fem isbitar och en bit citronskal, rörde, klart!
Den här typen av drinkar var tydligen väldigt populära i New York i mitten av 1800-talet. Det går lika bra att blanda den med cognac. Den här blandningen lyfter dock Genever till nya höjder - lika enklet som gott.
jag började med att lösa upp en 1/2 tsk socker i lite vatten med ett stänk Angostura bitter. Tillsatte sedan 50 ml Bols Oude Genever, fem isbitar och en bit citronskal, rörde, klart!
Den här typen av drinkar var tydligen väldigt populära i New York i mitten av 1800-talet. Det går lika bra att blanda den med cognac. Den här blandningen lyfter dock Genever till nya höjder - lika enklet som gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar